Åfjord folkebibliotek

Klippfisk: historien, reisen, oppskriftene
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Klippfisk: historien, reisen, oppskriftene
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • 641.6 S
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2024
Noter
  • Dette er boken for alle som elsker klippfisk - eller som vil bli bedre kjent med denne fantastiske norske råvaren. Klippfisk Historien - reisen - oppskriftene er en informativ, fristende og underholdende kokebok om den litt glemte nasjonalskatten. Her ufarliggjør vi klippfisk som råvare. Vi gir deg svarene på alt du lurer på om klippfisk, og kanskje et par ting til. Du får også oppskriften på klippsfisk-klassikere som bacalao og bolinhos. Men vi tar også klippfisken med inn i samtiden. Rettere sagt rett inn i nordmenns favorittretter - i middager du kanskje aldri før har tenkt at klippfisk kan brukes. Det blir fristende klippfisktaco, quesadillas, burgere, calzone og pasta, og mye, mye mer. Denne boken vil gi deg ny inspirasjon og matglede!
ISBN
  • 978-82-02-75646-8
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00002008nam  22003371  4500
*00175726
*008231201s2024    no     ar         00nob 9
*015  $a150475158$bBokbasen AS
*019  $bl
*020  $a978-82-02-75646-8$binnbundet
*025  $a9788202756468
*040  $aBokbasen AS
*0410 $anob$hnob
*0820 $a641.692$zh$223/nor/20240130
*0821 $a641.6$zb$223/nor/20240130
*090  $c641.6$dS
*10010$aSteffensen, Arnt$d1968-$jNO$0(NO-TrBIB)15040464$8m
*24510$aKlippfisk$bhistorien, reisen, oppskriftene$cArnt Steffensen, Christian Larris Honstad, Frode Kristensen ; fotografier av Line Dammen
*260  $aOslo$bCappelen Damm$c2024
*300  $a189 sider$billustrasjoner$c25 cm
*520  $aDette er boken for alle som elsker klippfisk - eller som vil bli bedre kjent med denne fantastiske norske råvaren. Klippfisk Historien - reisen - oppskriftene er en informativ, fristende og underholdende kokebok om den litt glemte nasjonalskatten. Her ufarliggjør vi klippfisk som råvare. Vi gir deg svarene på alt du lurer på om klippfisk, og kanskje et par ting til. Du får også oppskriften på klippsfisk-klassikere som bacalao og bolinhos. Men vi tar også klippfisken med inn i samtiden. Rettere sagt rett inn i nordmenns favorittretter - i middager du kanskje aldri før har tenkt at klippfisk kan brukes. Det blir fristende klippfisktaco, quesadillas, burgere, calzone og pasta, og mye, mye mer. Denne boken vil gi deg ny inspirasjon og matglede!
*650 0$aFiskeretter$2Bokbasen AS$9nob
*650 0$aFiskerettar$2Bokbasen AS$9nno
*650 0$aKulturhistorie$2Bokbasen AS$9nob
*650 0$aKulturhistorie$2Bokbasen AS$9nno
*655 0$aKokebøker$2Bokbasen AS$9nob
*655 0$aKokebøker$2Bokbasen AS$9nno
*70010$aHonstad, Christian Larris$eforf.$jNO$0(NO-TrBIB)1704950347370$8m
*70010$aKristensen, Frode$eforf.$jNO$8m
*70010$aDammen, Line$d1967-$efotogr.$jNO$0(NO-TrBIB)3102844$8f
*90010$aSteffensen, Arnt Richard$zSteffensen, Arnt$jNO
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Åfjord folkebibliotek641.6 STE